Despre Noi

Realizam mobila la comanda

Folosind o vasta gama de materiale si nuante echipa Compozit Design inbina utilului cu placutul, avand in spate o experienta acumulata in domeniul mobilier atat in tara, cat si in strainatate. Suntem o echipa dinamica si serioasa ce colaboreaza si ofera servici si mententa pentru Branduri de Top precum Banca Piraeus, Hotel Los Pantanos, Nave, Iahturi, etc.

Veţi descoperi că suprafeţele solide Corian reprezintă materialele ideale pentru fiecare cameră. Frumuseţea, rezistenţa şi versatilitatea fac parte din natura materialului.

Bucătăriile prind viaţă cu suprafeţele solide Corian

Suprafeţele solide Corian sunt perfecte pentru o serie de stiluri de bucătării, de la cele cu tehnologii avansate până la cele tradiţionale, de la cele minimaliste reci până la cele calde şi primitoare. Oferind o extraordinară flexibilitate de design într-o gamă largă de culori vibrante, materialele Corian sunt ideale pentru suprafeţe de lucru, panouri posterioare, chiuvete integrate şi pentru multe alte utilizări incitante. Acestea oferă îmbinări invizibile şi o suprafaţă netedă, igienică, fără pori.

Mareste Imaginea

Pentru mai multe informatii ne puteti gasi:

0762 183 889 [email protected]